Onderneemvaardig

Zoeken

Workshops

Via Onderneemvaardig kan je gratis workshops volgen over thema’s die jouw onderneming versterken, zoals financiën, marketing, het zakelijk gebruik van social media en positionering. De workshops zijn online en de meeste worden iedere twee weken gegeven. Voor de workshop Gun jezelf een doorstartplan zijn er extra data beschikbaar.

Informatie over hoe je je kan inschrijven vind je op de pagina van de workshop.

Aan het volgen van onze workshops zijn bepaalde voorwaarden verbonden.

Financiën en Financiering

Met deze workshop versterk je je ondernemerschap door je financiële kennis en vaardigheden op te frissen. Een workshop voor ondernemers die meer grip op hun financiën willen krijgen of de puntjes op de i willen zetten.

19 december - 15:00

Gun jezelf een doorstartplan!

Wil je doorgaan als ondernemer? Kan je nog voldoende omzet en winst maken? Wie zijn straks je klanten en hoe benader je die? Je leert het in deze workshop!

12 december - 15:00

Sales en Acquisitie

In deze workshop leer je hoe je je doel kan bereiken, vanuit een acquisitieplan en goede gesprekstechnieken.

8 december - 10:00

Zakelijk gebruik Social Media

In deze workshop leer je hoe je je social media kanalen kan inrichten of optimaliseren, wat je kan posten en hoe je goede content maakt. De focus ligt voornamelijk op de social media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn.

13 december - 19:30

Marketing

Krijg inzicht in de wensen en verwachtingen van je doelgroep, leer hoe je hierop kan inspelen met producten en diensten en leer hoe je online marketing optimaal kan inzetten voor meer bekendheid en loyale klanten.

7 december - 19:00