Onderneemvaardig

Zoeken
Afbeelding van een laptop, tablet en zonnebril op een bureau t.b.v. Workshop website bouwen in 3 eenvoudige stappen

1 oktober 2021

Workshops voor ondernemers in Amsterdam en Weesp

Ben je getroffen door de coronacrisis en wil je de toekomstbestendigheid van je onderneming versterken? Begin dan nu met het volgen van een workshop van Onderneemvaardig!

Je kan vier workshops volgen en de kosten daarvan worden volledig vergoed. De workshops zijn voor alle ondernemers die meer kennis willen opdoen over een bepaald onderwerp. Voor kunstenaars die hun ondernemersaardigheden willen versterken is er een speciaal programma van acht weken: Het Fundament.

Onze trainers zijn specialisten in de volgende thema’s:

Traject en kosten

Onderneemvaardig helpt ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis. Daarbij leveren we maatwerk. Woon je in Amsterdam of Weesp en heb je Tozo of Bbz (ontvangen), of heb je een laag inkomen? Meld je dan aan. 

Na een positief besluit van de gemeente kan je deelnemen. Je kan maximaal vier workshops volgen. De kosten worden volledig vergoed. Een online workshop volg je met een groep en duurt ongeveer twee uur. In iedere groep zitten 6 tot 12 personen. 

Kies een workshop

Bij Workshops zie je welke workshops we wanneer aanbieden. Informatie over hoe je je kan aanmelden vind je op de pagina van de workshop. Ook vind je daar informatie over de online omgeving waarin we de workshops geven.

Het Fundament – Programma voor kunstenaar-ondernemers

Voor kunstenaars die ook ondernemer zijn hebben Cultuur+Ondernemen en de gemeente Amsterdam een speciaal programma ontwikkeld: Het Fundament. Dit programma is gratis en duurt acht weken.

Op de pagina Ontwikkel je ondernemerschap als kunstenaar met Het Fundament vind je meer informatie.