Onderneemvaardig

Zoeken
Afbeelding van smartphone t.b.v. Workshop Zakelijk gebruik social media

Zakelijk gebruik Social Media

Aankomende data
13 december 2022

In deze workshop leer je hoe je je social media kanalen kunt inrichten of optimaliseren, wat je kunt posten en hoe je goede content maakt.

19:30
Online via Microsoft Teams

Doel van de workshop

In deze workshop leer je hoe je je social media kanalen kunt inrichten of optimaliseren. Jij leert onder andere wat je kunt posten. Ook leer je hoe je deze content maakt en hoe en waar dit kunt plaatsen. De focus van deze workshop ligt daarbij voornamelijk op de social media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn.

Door middel van opdrachten, brainstormen en tips & tricks gaan we op een interactieve manier ontdekken welke platforms en content het beste bij jouw bedrijf passen. Je krijgt handvatten en tools mee zodat je thuis direct aan de slag kunt!

Resultaat

Na het volgen van deze workshop

  • Heb je inzicht in waar jouw doelgroep zich online bevindt
  • Weet je hoe je je doelgroep aanspreekt
  • Weet je op welke manier je je doelgroep bereikt

Wanneer

De workshop Zakelijk gebruik Social Media wordt tweewekelijks op dinsdag online aangeboden. In week 25 wordt de workshop eenmalig op een donderdag aangeboden.

Data en tijden van deze workshop vind je bovenaan de pagina. De workshop wordt online aangeboden via Microsoft Teams en duurt ca 2,5 uur.

Meld je aan

Meld je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop aan bij trainer Lian van Maldegem door te klikken op de aanmeldknop. Je kunt ook een mail sturen naar lian@videovrouw.nl.
Vermeld in de mail:

  • voorletter(s)
  • achternaam
  • geboortedatum
  • woonplaats
  • telefoonnummer
  • datum workshop

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie. Na je aanmelding wordt gecontroleerd of je aan de voorwaarden voldoet.

Extra verdieping via 1-op-1-sessie

Wil je na de workshop extra verdieping? Dat kan! 

Tijdens de 1-op-1-sessie Zakelijk gebruik Social Media zoom je met een expert in op jouw onderneming en kan je al jouw vragen stellen. Ideaal wanneer je meer kennis wilt opdoen over andere Social Media platforms of wil je sparren over ideeën voor jouw bedrijf.

Ook kan je met de expert aan de slag gaan met het maken van content en video’s, adverteren of feedback krijgen op jouw social media uitingen. 

We adviseren je om eerst de workshop te volgen en pas daarna een 1-op-1-sessie aan te vragen.

Wat wordt er van jou verwacht

De 1-op-1 werksessies van Onderneemvaardig worden aangeboden via de Gemeente Amsterdam. De Gemeente Amsterdam neemt de kosten voor haar rekening. Deelname is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat betekent dat er van jou wordt verwacht dat je serieus met het aanbod aan de slag gaat.  

Afmelden

Wil je geen gebruik maken van de 1-op-1 werksessie of ben je onverhoopt verhinderd? Dan dien je dit uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de 1-op-1 werksessie aan de trainer door te geven. Jouw plek kan dan aan een andere ondernemer worden aangeboden.

Meer informatie over de 1-op-1-sessies vind je op de pagina 1-op-1-sessies voor Amsterdamse ondernemers.

Meld je aan

Meld je aan voor een 1-op-1-sessie Zakelijk gebruik social media met trainer Lian van Maldegem via lian@videovrouw.nl

Korte, krachtige, overzichtelijke en duidelijke highlights in het tijdsbestek. Hele fijne docente.

Deelnemer workshop

Informatieve en goede workshop met veel tips en ideeën.

Deelnemer workshop

Lian is een goede trainer, luistert goed en gaat de interactie aan om de aandacht erbij te houden.

Deelnemer workshop

Training basisvaardigheden Teams

Heb je Microsoft Teams nog niet geïnstalleerd op je computer? Of voel je je nog niet comfortabel met Teams? Lees dan onze Uitleg Microsoft Teams voor workshops Onderneemvaardig voordat je deelneemt aan deze workshop.

Trainer Onderneemvaardig Lian van Maldegem

Lian van Maldegem

Mijn naam is Lian van Maldegem en ik ben filmmaker en social-media expert. Met mijn bedrijf Videovrouw zorg ik dat ondernemers meer zichtbaar zijn op social media.

Ik geloof in de kracht van beeld en ben ervan overtuigd dat je uitingen moeten passen bij je doelgroep, je doel en bij jou als persoon en organisatie. Ik geef workshops om jouw social media kennis te verbeteren zodat je zélf aan de slag kunt.

Wil je meer info over mijn expertise en loopbaan? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.