Onderneemvaardig

Zoeken
Afbeelding van 2 jonge vrouwen aan een tafel met pen en papier t.b.v. de workshop Omdenken Nieuwe kansen voor jouw bedrijf

Omdenken – Nieuwe kansen voor jouw bedrijf

Aankomende data
4 augustus 2022

Laat je inspireren door het succesverhaal van ondernemer Everlyn Liu en ga met andere ondernemers in gesprek over jouw uitdagingen, ervaringen en oplossingen.

15:00
Online via Microsoft Teams
8 september 2022

Laat je inspireren door het succesverhaal van ondernemer Everlyn Liu en ga met andere ondernemers in gesprek over jouw uitdagingen, ervaringen en oplossingen.

15:00
Online via Microsoft Teams

Doel van de workshop Omdenken

In deze workshop Omdenken ga je met andere ondernemers in gesprek over jouw uitdagingen. Jij wisselt daarbij ook ervaringen en oplossingen uit met collega-ondernemers.

Wat kan je verwachten?

 • Inspiratie van een Amsterdamse ondernemer. Zij heeft vanwege de coronacrisis haar onderneming omgezet naar een succesvol nieuw bedrijfsmodel.
 • Ontmoeten van andere ondernemers en delen van uitdagingen en ervaringen.
 • Uitwerken van een concreet plan om jouw grootste uitdaging aan te pakken.

Wat we gaan doen

We beginnen de workshop Omdenken allereerst met een gesprek met Everlyn Liu. Zij is namelijk de oprichtster van Straw by Straw. Door de sluiting van de horeca is haar onderneming in duurzame rietjes praktisch stil komen te liggen. Om toch geld te blijven verdienen is ze teruggegaan naar haar kracht: branding en marketing. Nu heeft ze Straw by Straw omgevormd tot een websitedesign studio en helpt ze MKB bedrijven in en rond Amsterdam, onder andere met het bouwen van websites om hun onderneming aan te passen aan de huidige uitdagende tijden.

Op basis van haar verhaal ga je vervolgens in gesprek over jouw grootste uitdagingen. Je wisselt ervaringen en oplossingen uit met collega-ondernemers en werkt daarna toe naar het overwinnen van deze uitdagingen. Tot slot heb je aan het eind van de workshop een concreet plan van aanpak én de energie om hier mee aan de slag te gaan.

Resultaat

 • Inspiratie: voor creatieve oplossingen van collega-ondernemers
 • Netwerk: van collega-ondernemers die dezelfde uitdagingen tegenkomen
 • Energie: om aan de slag te gaan
 • Concreet plan: om jouw grootste uitdaging te overwinnen

Wanneer

Data en tijden van de workshop Omdenken vind je bovenaan de pagina. De workshop wordt bovendien online aangeboden via Microsoft Teams en duurt ca 2,5 uur.

Meld je aan voor de workshop Omdenken

Meld je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop aan bij trainer Margriet Meijer. Klik allereerst hiervoor op de aanmeldknop. Je kunt ook een mail sturen naar margriet@demakerscoach.nl.
Vermeld in de mail:

 • voorletter(s)
 • achternaam
 • geboortedatum
 • woonplaats
 • telefoonnummer
 • datum workshop

Je krijgt dan binnen 3 werkdagen een reactie. Na je aanmelding wordt vervolgens gecontroleerd of je aan de voorwaarden voldoet.

Training basisvaardigheden Teams

Heb je Microsoft Teams nog niet geïnstalleerd op je computer? Of voel jij je nog niet comfortabel met Teams? Lees dan onze Uitleg Microsoft Teams voor workshops Onderneemvaardig voordat je deelneemt aan deze workshop.

Foto van margriet meijer, trainer van workshop omdenken

Margriet Meijer

Ik ben Margriet Meijer. Ik ben maker van het duurzame tassen label Monsak. Daarnaast help ik – als de Makers Coach – creatieve makers om ook van hun passie te kunnen leven.

Ik geef 1:1 coaching en daarnaast ook online trainingen om deze ondernemers te inspireren en ondersteunen.