Onderneemvaardig

Zoeken
Omdenken Nieuwe kansen voor jouw bedrijf

Omdenken – Nieuwe kansen voor jouw bedrijf

Aankomende data
8 november 2021

Laat je inspireren door het succesverhaal van ondernemer Everlyn Liu en ga met andere ondernemers in gesprek over jouw uitdagingen, ervaringen en oplossingen.

15:00
Online via Microsoft Teams
7 december 2021

Laat je inspireren door het succesverhaal van ondernemer Everlyn Liu en ga met andere ondernemers in gesprek over jouw uitdagingen, ervaringen en oplossingen.

15:00
Online via Microsoft Teams

Doel van de workshop

In deze workshop ga je met andere ondernemers in gesprek over jouw uitdagingen en wissel je ervaringen en oplossingen uit met collega-ondernemers.

Wat kan je verwachten?

 • Inspiratie van een ondernemer die door de coronacrisis haar onderneming heeft omgezet naar een succesvol nieuw bedrijfsmodel.
 • Ontmoeten van andere ondernemers en delen van uitdagingen en ervaringen.
 • Uitwerken van een concreet plan om jouw grootste uitdaging aan te pakken.

Wat we gaan doen

We beginnen de workshop met een gesprek met Everlyn Liu, de oprichtster van Straw by Straw. Door de sluiting van de horeca is haar onderneming in duurzame rietjes praktisch stil komen te liggen. Om geld te blijven verdienen is ze teruggegaan naar haar kracht: branding en marketing. Nu heeft ze Straw by Straw omgevormd tot een website design studio en helpt ze MKB bedrijven in en rond Amsterdam, onder andere met het bouwen van websites om hun onderneming aan te passen aan de huidige uitdagende tijden.

Op basis van haar verhaal ga je in gesprek over jouw grootste uitdagingen. Je wisselt ervaringen en oplossingen uit met collega-ondernemers en werkt daarna toe naar het overwinnen van deze uitdagingen. Aan het eind van de workshop heb je een concreet plan van aanpak én de energie om hier mee aan de slag te gaan.

Resultaat

 • Inspiratie: voor creatieve oplossingen van collega-ondernemers
 • Netwerk: van collega-ondernemers die dezelfde uitdagingen tegenkomen
 • Energie: om aan de slag te gaan
 • Concreet plan: om jouw grootste uitdaging te overwinnen

Wanneer

Data en tijden van deze workshop vind je bovenaan de pagina. De workshop wordt online aangeboden via Microsoft Teams en duurt ca 2,5 uur.

Meld je aan

Meld je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop aan bij trainer Evan van der Holst door te klikken op de aanmeldknop.
Vermeld in de mail:

 • voorletter(s)
 • achternaam
 • geboortedatum
 • woonplaats
 • telefoonnummer
 • datum workshop

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie. Na je aanmelding wordt gecontroleerd of je aan de voorwaarden voldoet.

Training basisvaardigheden Teams

Heb je Microsoft Teams nog niet geïnstalleerd op je computer? Of voel je je nog niet comfortabel met Teams? Lees dan onze Uitleg Microsoft Teams voor workshops Onderneemvaardig voordat je deelneemt aan deze workshop.

Trainer Onderneemvaardig Evan van der Holst

Evan van der Holst

Mijn naam is Evan van der Holst en ik ben trainer en coach voor ondernemers bij de gemeente Amsterdam.

Ik heb een passie voor het oplossen van problemen door middel van ondernemerschap, door financiële waardecreatie te gebruiken als motor om maatschappelijke waarde te genereren.

Ik zet mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring als ondernemer in om andere ondernemers te helpen strategische focus en structuur aan te brengen.