Onderneemvaardig

Zoeken
Workshop Marketing Onderneemvaardig

Marketing

Aankomende data
2 februari 2022

Krijg inzicht in de wensen en verwachtingen van je doelgroep, leer hoe je hierop kan inspelen met producten en diensten en leer hoe je online marketing optimaal kan inzetten voor meer bekendheid en loyale klanten.

19:00
Online via Microsoft Teams
16 februari 2022

Krijg inzicht in de wensen en verwachtingen van je doelgroep, leer hoe je hierop kan inspelen met producten en diensten en leer hoe je online marketing optimaal kan inzetten voor meer bekendheid en loyale klanten.

19:00
Online via Microsoft Teams

Doel van de workshop

Na het volgen van de workshop Marketing heb je beter inzicht in hoe je een onweerstaanbaar (crisisbestendig) aanbod voor je klanten creëert.

Met de workshop Marketing:

  • Krijg je inzicht in de wensen en verwachtingen van je doelgroep
  • Leer je hoe je hierop kan inspelen met producten/diensten, tarieven, locatie en distributie
  • Leer je hoe je online marketing optimaal kan inzetten voor meer bekendheid en loyale klanten

Wanneer

Data en tijden van deze workshop vind je bovenaan de pagina. De workshop wordt online aangeboden via Microsoft Teams en duurt ca 2,5 uur.

Meld je aan

Meld je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop aan bij trainer Jan Posdijk door te klikken op de aanmeldknop.
Vermeld in de mail:

  • voorletter(s)
  • achternaam
  • geboortedatum
  • woonplaats
  • telefoonnummer
  • datum workshop

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie. Na je aanmelding wordt gecontroleerd of je aan de voorwaarden voldoet.

Extra verdieping via 1-op-1-sessie

Wil je na de workshop extra verdieping? Dat kan via een 1-op-1-sessie! Meer informatie vind je op de pagina 1-op-1-sessies voor Amsterdamse ondernemers.

Tijdens de 1-op-1-sessie ‘Marketing’ zoom je met een expert in op jouw onderneming en jouw markt en kun je al jouw vragen stellen. Het doel is jou als ondernemer duidelijke en specifieke of maat gesneden actiepunten mee te geven die direct toepasbaar zijn en resultaat opleveren.

Meld je aan voor een 1-op-1-sessie Marketing met trainer Jan Posdijk via jan@posdijk.nl

Training basisvaardigheden Teams

Heb je Microsoft Teams nog niet geïnstalleerd op je computer? Of voel je je nog niet comfortabel met Teams? Lees dan onze Uitleg Microsoft Teams voor workshops Onderneemvaardig voordat je deelneemt aan deze workshop.

Trainer Onderneemvaardig Jan Posdijk

Jan Posdijk

Mijn naam is Jan Posdijk. Meer dan 30 jaar ben ik actief in (online) marketing, communicatie, social media, positionering en personal branding. Nadat ik jaren in het bedrijfsleven werkte, ben ik in 2007 gestart als zelfstandig adviseur, trainer en coach. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1.000 bedrijven, ondernemers, freelancers en zzp-ers geholpen in vrijwel iedere denkbare sector.

Wil je meer info over mijn expertise en loopbaan? Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.