Onderneemvaardig

Zoeken
Workshop website bouwen in 3 eenvoudige stappen

Je eigen website in 3 eenvoudige stappen

Aankomende data
18 november 2021

Aan de hand van praktijkvoorbeelden in copywriting, branding en storytelling leer je hoe je jouw online identiteit kunt creëren voor een professionele online uitstraling.

15:00
Online via Microsoft Teams

Een website bouwen is tegenwoordig erg makkelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf zich online onderscheidt? Aan de hand van praktijkvoorbeelden in copywriting, branding en storytelling leer je hoe je jouw online identiteit kunt creëren voor een professionele online uitstraling.

Doel van de workshop

Je leert hoe je de beste propositie schrijft voor jouw bedrijf, hoe je kleuren moet bepalen en gebruiken en hoe je de juiste structuur creëert voor jouw website. Dit alles brengen we direct in de praktijk door een start te maken met jouw website in Wix, zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt!

Wat we gaan doen 

 • Je gaat aan de slag met jouw unieke verhaal (propositie), waarmee jij je online kunt onderscheiden
 • Je leert hoe je teksten en kleuren kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je website jouw unieke identiteit weergeeft 
 • Je zet dit om in een homepage (landingspagina) waarop dat verhaal helder naar voren komt.

We beginnen de workshop met een introductie in Wix en Shopify, twee veelgebruikte gratis platforms waarmee je een website kunt bouwen. Daarbij gaan we in op de verschillen en mogelijkheden van beide platforms om jouw verhaal te vertellen. Met het gratis Wix-account – dat je voor de start van de workshop hebt aangemaakt – ga je tijdens deze workshop daadwerkelijk aan de slag met jouw nieuwe website! 

Hoe we dat doen

Tijdens de workshop gaan we: 

 • Aan de slag met het doel van je website: wil je conversie, een webshop of dient je website meer als visitekaartje voor je klanten? Elk doel heeft zijn eigen benadering
 • Een start maken met het maken van jouw website in Wix
 • Aan de slag met website teksten en de online beleving voor de juiste storytelling van jouw dienst of product

Wanneer

Data en tijden van deze workshop vind je bovenaan de pagina. De workshop wordt online aangeboden via Microsoft Teams en duurt ca 2,5 uur.

Meld je aan

Meld je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop aan bij Oumaima Taji door te klikken op de aanmeldknop.
Vermeld in de mail:

 • voorletter(s)
 • achternaam
 • geboortedatum
 • woonplaats
 • telefoonnummer
 • datum workshop

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie. Na je aanmelding wordt gecontroleerd of je aan de voorwaarden voldoet.

Goed om te weten voor je start

Maak een gratis Wix-account aan

Omdat we in deze training werken met het platform Wix, vragen we je voor de workshop alvast een Wix-account aan te maken. Dat is gratis.

Training basisvaardigheden Teams

Heb je Microsoft Teams nog niet geïnstalleerd op je computer? Of voel je je nog niet comfortabel met Teams? Lees dan onze Uitleg Microsoft Teams voor workshops Onderneemvaardig voordat je deelneemt aan deze workshop.

Trainer Onderneemvaardig Everlyn Liu

Everlyn Liu

Mijn naam is Everlyn Liu en ik ben webdesigner en ondernemer in duurzame producten. Met mijn bedrijf MockupGo.nl zorg ik ervoor dat ZZP’ers en MKB’ers een mooie website en een professionele online uitstraling krijgen.

Wil je je onderscheiden met jouw website? Dan heb je een duidelijke propositie nodig. De merkidentiteit van jouw bedrijf zorgt ervoor dat (potentiële) klanten je herkennen.

Wil je meer weten over mijn expertise en loopbaan? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.