Onderneemvaardig

Zoeken

Financiën en Financiering

Aankomende data
19 december 2022

Wil jij meer grip krijgen op de financiën? Zelf in staat zijn financiële overzichten te maken en te begrijpen? Meld je dan aan voor de workshop Financiën en Financiering.

15:00
Online via Microsoft Teams

Met deze workshop versterk je je ondernemerschap door je financiële kennis en vaardigheden op te frissen. Je krijgt helder wat je kan verbeteren aan je onderneming, welke kansen er zijn en wat dit betekent voor je inkomsten nu en in de toekomst. Een workshop voor ondernemers die meer grip op hun financiën willen krijgen of de puntjes op de i willen zetten. Na het volgen van deze workshop kun je met frisse energie bouwen aan een toekomstbestendige onderneming.

Doel van de workshop

Na het volgen van deze workshop:

  • Heb je inzicht in je huidige en toekomstige inkomstenstromen
  • Weet je hoe je je omzet vertaalt naar financiële overzichten
  • Weet je welke investeringen en financiering nodig zijn voor een succesvolle doorstart

Inhoud van de workshop

We beginnen met de positionering van je onderneming en zoomen in op product, prijs en plaats. Ook kijken we daarbij naar de kosten van je onderneming om van daaruit de juiste prijs te kunnen bepalen.

Daarna werken we aan een goede financiële onderbouwing van je ondernemersplan en kijken we vanuit een exploitatiebegroting naar de investeringen die nodig zijn. Ook laten we zien hoe je deze investeringen kunt financieren.

Wanneer is de workshop Financiën en Financiering?

De workshop Financiën en financiering wordt 1 keer per maand aangeboden. Data en tijden van deze workshop vind je bovenaan de pagina.

De workshop wordt online aangeboden via Microsoft Teams en duurt ca 2,5 uur.

Meld je aan

Meld je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de workshop aan bij trainer Joost Smit door te klikken op de aanmeldknop. Je kunt ook een mail sturen naar joost@joostsmit.nu.
Vermeld in de mail:

  • voorletter(s)
  • achternaam
  • geboortedatum
  • woonplaats
  • telefoonnummer
  • datum workshop

Je krijgt vervolgens binnen 3 werkdagen een reactie. Na je aanmelding wordt eerst gecontroleerd of je aan de voorwaarden voldoet.

Extra verdieping via 1-op-1-sessie

Wil je na de workshop extra verdieping? Dat kan!

Tijdens de 1-op-1-sessie Financiën en Financiering zoom je met een expert in op jouw onderneming en kun je al jouw vragen stellen. Ideaal als je meer inzicht wil krijgen in de financiële situatie van je onderneming.

We adviseren je om eerst de workshop te volgen en pas daarna een 1-op-1-sessie aan te vragen.

Wat wordt er van jou verwacht

De 1-op-1 werksessies van Onderneemvaardig worden aangeboden via de Gemeente Amsterdam. De Gemeente Amsterdam neemt de kosten voor haar rekening. Deelname is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat betekent dat er van jou wordt verwacht dat je serieus met het aanbod aan de slag gaat.  

Afmelden

Wil je geen gebruik maken van de 1-op-1 werksessie of ben je onverhoopt verhinderd? Dan dien je dit uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de 1-op-1 werksessie aan de trainer door te geven. Jouw plek kan dan aan een andere ondernemer worden aangeboden.

Meer informatie over de 1-op-1-sessies vind je op de pagina 1-op-1-sessies voor Amsterdamse ondernemers.

Meld je aan

Kortom: Meld je nu aan voor een 1-op-1-sessie Financiën en Financiering met een van onze specialisten:

trainer Joost Smit 
adviseur Agatha Kuiper

Training basisvaardigheden Teams

Heb je Microsoft Teams nog niet geïnstalleerd op je computer? Of voel je je bijvoorbeeld nog niet comfortabel met Teams? Lees dan onze Uitleg Microsoft Teams voor workshops Onderneemvaardig voordat je deelneemt aan deze workshop.

Trainer Onderneemvaardig - Joost Smit

Joost Smit - Trainer

Mijn naam is Joost Smit en ik ben als consultant en zaakwaarnemer betrokken op het vlak van positionering en financiën. Dit heb ik de afgelopen 10 jaar met veel enthousiasme gedaan bij zowel nieuwe, als bestaande horecazaken en culturele projecten. De juiste vragen en inzichten helpen jou verder! Ik verzorg de workshop en de 1-op-1-sessies.

Wil je meer info over mijn expertise en loopbaan? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.