Onderneemvaardig

Zoeken
Versterk je toekomst met NL Leert Door

1 maart 2021

Versterk je toekomst met NL Leert Door

De arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. Door de coronacrisis moeten bedrijven soms sluiten. Tegelijk ontstaan er juist nieuwe banen. Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen om zo je positie op de arbeidsmarkt te versterken. De subsidieregeling NL Leert Door helpt je hierbij met gratis scholing. 

Dé manier om je kennis en skills uit te breiden en te updaten

Een cursus is de ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Het kan zomaar een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Via een zoekmachine kun je naar de opleider doorklikken. Je kan zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. In de meeste gevallen ontvang je een certificaat of diploma. Dus geef je snel op, en de opleiders zullen de aanmelding voor je afhandelen. Gebruik deze handige tool en ontdek welke update bij jou past.

Subsidie voor iedereen tussen de 18 en pensioengerechtigde leeftijd

De subsidieregeling NL leert door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Het maakt daarbij niet uit of je in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen via NL Leert Door gebruik maken van kosteloze scholing, begeleiding of ontwikkeladvies.

Meer informatie

Meer informatie over hoe jij je kan ontwikkelen vind je op de website Nederland leert door van de Rijksoverheid.
Wil je weten welke opleidingen er zijn? Kijk dan op Vind Je Update op Hoe werkt Nederland.