Onderneemvaardig

Zoeken
ZZP Mokum logo

29 november 2021

Succesvol ondernemen met ZZP Mokum

Ondernemen is leuk, want je regelt je zaken op jouw manier. Uiteraard wil je als ondernemer succesvol zijn: je wilt je ondernemerschap verbeteren, je zaken goed op orde hebben en je naamsbekendheid vergroten. Ook samenwerken met andere ondernemers in Amsterdam kan je helpen bij het succes van jouw onderneming. Hét podium dat ondernemers in Amsterdam en Weesp hierbij ondersteunt is ZZP Mokum. Juist in deze moeilijke tijd is het belangrijk dat netwerk te blijven opzoeken om kennis en ervaring met elkaar te delen.

Wat doet Zzp Mokum?

Als zzp’er komt er veel op je af: financiën, marketing, acquisitie en alle regelgeving waar je mee te maken krijgt. Op ZZP Mokum kan je alle informatie voor zzp’ers in Amsterdam makkelijk terugvinden. ZZP Mokum is er voor ervaren én startende zzp’ers.

Naast een online kennisbank biedt ZZP Mokum ook een netwerk waarmee de verbinding tussen zzp’ers wordt versterkt. ZZP Mokum is daarmee een stedelijk on- en offline community/netwerk waar jij als zzp’er direct je voordeel mee kan doen.

ZZP Mokum heeft als doel om de zzp’ers uit Amsterdam te helpen bij het succesvol ondernemen

Samen met de Gemeente Amsterdam en verschillende locale en nationale ondernemersverenigingen en belangenbehartigers is ZZP Mokum er voor al je vragen over ondernemen. Sluit je daarom aan bij ZZP Mokum!

Alle voordelen van ZZP Mokum

  • Verbinding en samenwerking met andere zelfstandigen in Amsterdam
  • Informatie, advies en kortingen bij diverse ondernemerszaken
  • Meer naamsbekendheid en meer opdrachten in je eigen omgeving
  • Maandelijkse kennissessies, workshops, informatieavonden en netwerkborrels met actuele thema’s voor ondernemers

Wat kost aansluiten bij ZZP Mokum?

Aansluiten bij ZZP Mokum kost € 32,50 per jaar ex. btw. Met een Stadspas kost aansluiting het eerste jaar slechts € 2,50 ex. btw.

Meer over ZPP Mokum

Meer informatie over de voordelen van ZZP Mokum en hoe je je kan aansluiten vind je op de website ZZP Mokum.