Onderneemvaardig

Zoeken
Shorombo verteld over zijn ervaring met OnderneemVaardig

29 maart 2022

Shorombo over Onderneemvaardig

Het op een structurele manier werven van klanten was iets waar Shorombo Mooij, eigenaar van Maxyourlife.today, moeite mee had. Shorombo was ervan overtuigd dat digital marketing hem hierbij zou helpen. Samen met adviseur Inge Jansen kwam hij erachter dat het antwoord op zijn vraag ergens anders lag.

Shorombo Mooij is high performance life coach en de oprichter van ‘maxyourlife.today.’ maxyourlife.today is een online ecosysteem voor persoonlijke ontwikkeling voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer in het leven zit en met zichzelf aan de gang wil om meer uit het leven te halen. “In mijn onderneming staat persoonlijke transformatie centraal en ik help mijn klanten inzicht te geven in wat ze echt willen en hoe ze dit kunnen waarmaken door middel van online cursussen en transformatieve coachingsprogramma’s.”


Via Amsterdam Onderneemt is Shorombo bij Solvid Ondernemen terechtgekomen. Samen met adviseur Inge Jansen is hij gaan onderzoeken hoe hij op een structurele manier klanten kon werven, aangezien dat iets was waar Shorombo moeite mee had. Hij was ervan overtuigd dat de oplossing bij de digital marketing lag, maar het antwoord bleek na zijn traject met Solvid Ondernemen ergens anders te liggen. “Het antwoord op de vraag hoe ik meer klanten kon werven, lag niet in digital marketing, maar in het zoeken van samenwerkingen en het maken van verbinding met mensen.” 
Shorombo heeft een duidelijke boodschap voor andere startende ondernemers: “Altijd hoop blijven houden en door blijven gaan. Als het vuur in je brandt, dan zul je uiteindelijk succes hebben.”

Wil je net als Shorombo Mooij aan de slag met een coach?

Dat kan! Onderneemvaardig biedt gratis workshops, 1-op-1 werksessies en coaching aan ondernemers die wonen in Amsterdam of Weesp, die een Tozo- of Bbz uitkering hebben ontvangen of op dit moment een Bbz uitkering ontvangen en die zich heroriënteren op hun toekomst.

Heb je geen Tozo- of Bbz uitkering, maar wel een laag inkomen en weinig vermogen? Dan heeft de Gemeente Amsterdam eerst nog wat vragen om te bepalen of je gratis kan deelnemen.

Lees meer over onze coaching, workshops, 1-op-1-sessies en alle voorwaarden.

Onderneemvaardig.nl is een initiatief van de Gemeente Amsterdam om ondernemers te ondersteunen om hun toekomst te versterken.