Onderneemvaardig

Zoeken
Qredits logo

8 april 2021

Qredits helpt met kredieten, coaching en de Academy

Is jouw bedrijf door Corona getroffen? Dan kun je voor een overbruggingskrediet tot €25.000 bij Qredits terecht.

Corona overbruggingskrediet

Inmiddels zijn hier al meer dan 1000 ondernemers mee geholpen. Meer informatie over het krediet.

Qredits Academy

Wil je hulp bij het schrijven van je ondernemingsplan en je financieel plan? Ben je op zoek naar online hulp of wil je liever fysieke ondersteuning? Qredits Academy biedt jou beide opties aan met de e-learnings, fysieke één op één begeleiding of ondersteuning in een groep met andere ondernemers. Maak een keuze waar jij het meest behoefte aan hebt.

Coaching voor ondernemers

Qredits heeft een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven die jou graag verder helpen. Meer informatie over de coaches van Qredits.

Over Qredits

Qredits is dé sociale kredietverstrekker die ondernemers in Nederland ondersteunt bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf door het aanbieden van kredieten tot €250.000, gratis coaching en trainingen voor ondernemers. Qredits heeft al meer dan 25.000 kredieten verstrekt voor een totaalbedrag van 475 miljoen euro. Daarmee is Qredits de grootste alternatieve kredietverstrekker voor ondernemers in Nederland. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van hun ondernemerschap. Ook tijdens de coronacrisis kun je bij ons terecht voor een corona-overbruggingskrediet. 

Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker met partners zoals ING, Triodosbank, Rabobank, ABN Amro, het ministerie van Economische zaken en Klimaat en de Europese Investeringsbank. Qredits heeft geen winstoogmerk maar kijkt naar jou als ondernemer.
Meer informatie over Qredits: qredits.nl

Contact met Qredits

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, mail of chat met ons op de website www.qredits.nl
Telefoon: 0546-534010 bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.00 uur / E-mail: info@qredits.nl