Onderneemvaardig

Zoeken

Privacyverklaring Onderneemvaardig

De Onderneemvaardig website (Website) wordt aangeboden door Turing Advies B.V. (de Organisatie). Wanneer je Website bezoekt om content te bekijken of aan te melden, dan verzamelen en gebruiken wij je persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring geven wij je hierover meer informatie.

Persoonsgegevens die wij verzamelen en gebruiken

Ons doel: wij willen ondernemers helpen zichzelf te ontwikkelen. 

We verzamelen de volgende gegevens

Bij bezoeken van de website

  • Als je de website bezoekt: dan verzamelen onze websitebeheerders een aantal technische gegevens die verbonden zijn aan het gebruik van de website zodat wij je de functionaliteiten van de Website kunnen leveren. Met deze technische gegevens kunnen zij de website beheren, door bijvoorbeeld technische storingen op te lossen of de bereikbaarheid van bepaalde delen van de website te verbeteren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je informatie op de Website snel en eenvoudig kan vinden. Voor dit doel worden ook cookies gebruikt (zoals onderstaand verder uitgelegd).

Welke persoonsgegevens verwerken wij hiervoor?

  • Wij verwerken hiervoor technische gegevens zoals het IP-adres van je computer, de bezochte webpagina’s, de internetbrowser waarmee je surft, vorige/volgende bezochte sites en de duur van een bezoek/sessie. Wij verwerken deze persoonsgegevens op basis van een gerechtvaardigd belang om inzicht te verschaffen in het gebruik van Website.

Bij inloggen op Website

  • Je kunt op Website inloggen. 
  • Welke persoonsgegevens verwerken wij hiervoor? Als je succesvol hebt aangemeld bij de Website dan vragen wij je naam, e-mailadres en de vier cijfers van je postcode. Wij verwerken deze gegevens omdat het noodzakelijk is voor het aanbieden van de Website, en het uitvoeren van de overeenkomst die daaraan ten grondslag ligt.

Welke gegevens verzamelen we niet

  • We verwerken geen bijzondere persoonsgegevens: Wij verzamelen geen bijzondere persoonsgegevens van je, en vragen je om geen bijzondere persoonsgegevens op te nemen in open velden op de website of in emails die je ons stuurt. Bijzondere persoonsgegevens zijn gegevens over ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen, vakbondslidmaatschap, en genetische gegevens, biometrische gegevens (gebruikt voor unieke identificatie), gezondheidsgegevens, of gegevens over seksueel gedrag of seksuele geaardheid.
  • We verwerken geen persoonsgegevens van kinderen. Website is niet gericht op kinderen jonger dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verwerkt zonder ouderlijke toestemming. Als je denkt dat wij zonder die toestemming persoonsgegevens gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op zodat wij de informatie kunnen verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij schakelen derde partijen in voor bepaalde werkzaamheden, zoals de hosting van Website. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de diensten toegang hebben tot persoonsgegevens, hebben wij de vereiste contractuele, technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat je gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt. Uitsluitend indien we hiertoe wettelijk verplicht zijn worden persoonsgegevens verstrekt aan bijvoorbeeld toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties.

Cookies, of vergelijkbare technieken:

Analytische cookies. Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zoals aangeraden door de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat wij:

  • Google Analytics cookies gebruiken;
  • Een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
  • Google Analytics hebben ingesteld zodat het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd;
  • De optie ‘gegevens delen’ in Google Analytics hebben uitgezet; en
  • Geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Voor het gebruik van bovenstaande cookies hebben we niet je voorafgaande toestemming nodig.

Beveiliging van persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en we hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking ervan. Hiertoe gebruiken we meerdere beveiligingstechnieken waaronder beveiligde servers, firewalls en encryptie, alsmede fysieke beveiliging van ruimtes waar gegevens zijn opgeslagen.

Links naar andere websites

Op Website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijkheid voor verwerking van je persoonsgegevens via deze website(s). De Algemene voorwaarden en deze privacyverklaring zijn niet van toepassing op het gebruik van dergelijke websites.

Indien je ervoor kiest om Website te delen via social media, zoals LinkedIn, Facebook en/of Twitter, dan zullen je persoonsgegevens (zoals je naam en het feit dat je interesse hebt in Website) tevens zichtbaar worden voor alle bezoekers van jouw persoonlijke webpagina’s op LinkedIn, Facebook en/of Twitter. Op het gebruik van dergelijke social mediawebsites zijn uitsluitend de voorwaarden (waaronder het privacybeleid) van de social mediawebsites van toepassing. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking of het privacybeleid van dergelijke social media Website(s). De Algemene voorwaarden en deze privacyverklaring zijn niet van toepassing op het gebruik van dergelijke websites.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door de Organisatie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens, of verzoek tot bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mail organisatie.

YouTube API Services

Website maakt gebruik van YouTube API Services. Op deze services zijn de servicevoorwaarden van YouTube van toepassing. Daarnaast zijn de privacyvoorwaarden van Google van toepassing.

Vragen of klachten

Indien je vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van uw persoonsgegevens in het kader van Website, dan kun je contact opnemen met de Organisatie

  • Email, op mail; of
  • Post, via Organisatie adres.

Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.