Onderneemvaardig

Zoeken
marjon over onderneemvaardig

19 mei 2022

Marjon over Onderneemvaardig

In 2020 richt Marjon Hartman haar bedrijf Interactive Oost op. Vlak voor de crisis start ze met filmprojecten waarin Amsterdamse jongeren centraal staan. Als de pandemie om zich heen begint te grijpen, denkt Marjon eigenlijk maar één ding: ‘Nu blijft er niet veel meer over.’

Leren omdenken

Gelukkig krijgt ze via Onderneemvaardig de kans zich in te schrijven voor een gratis coachingstraject. Naast het volgen van workshops, legt ze het eerste contact met haar coach Annelies. Marjon: ‘Annelies heeft me echt geleerd om te denken. Als plan a niet gaat, dan is er altijd een plan b, of een plan c. Dat heeft me echt geholpen. Zonder coaching was ik gestopt met mijn werk. Honderd procent. Ik had die push vanuit haar echt nodig’

Inmiddels is Marjon alweer druk bezig met grote nieuwe projecten en lopen de zaken goed. ‘Annelies en ik hebben nog één afspraak staan, maar daarna hoop ik haar eigenlijk zelf aan te kunnen houden. Ik merk dat als ik haar een tijd niet spreek, ik toch een beetje inkak. En als ik haar dan weer gesproken heb, bulk ik meteen weer van de energie. Een coach is voor mij dus echt áltijd zinvol, ook als het ondernemen goed gaat.’

Wil je net als Marjon ook aan de slag met een coach?

Dat kan! Onderneemvaardig biedt gratis workshops, 1-op-1 werksessies en coaching aan ondernemers die wonen in Amsterdam of Weesp, die een Tozo- of Bbz uitkering hebben ontvangen of op dit moment een Bbz uitkering ontvangen en die zich heroriënteren op hun toekomst.

Heb je geen Tozo- of Bbz uitkering, maar wel een laag inkomen en weinig vermogen? Dan heeft de Gemeente Amsterdam eerst nog wat vragen om te bepalen of je gratis kan deelnemen.

Lees meer over onze coaching, workshops, 1-op-1-sessies en alle voorwaarden.

Onderneemvaardig.nl is een initiatief van de Gemeente Amsterdam om ondernemers te ondersteunen om hun toekomst te versterken.