Onderneemvaardig

Zoeken

27 oktober 2022

Laat je omscholen naar een duurzaam vak

Droom je van ander werk? Wil je groeien naar een goed betaalde baan? En wil je werken én leren combineren? Meld je dan aan voor een gratis korte omscholing naar een baan met toekomst op het gebied van duurzaamheid! Er zijn mogelijkheden voor iedereen uit de Arbeidsmarktregio Groot Amsterdam.

Amsterdam groeit en verduurzaamt. In de komende jaren moeten duizenden woningen aardgasvrij worden gemaakt en komen er duizenden laadpalen voor elektrische auto’s bij. Ook gaat de gemeente veel woningen isoleren en warmtepompen installeren. Om dit allemaal te kunnen doen is de gemeente Amsterdam hard op zoek naar vakmensen.

Deze transitie naar een duurzame stad biedt volop kansen voor iedereen die op zoek is naar een baan met toekomst. Er staan duizenden vacatures open voor banen waarin je direct kan meebouwen aan de toekomst van de stad.

Kom naar de oriëntatiedagen op 11 en 12 november

Heb je interesse? Kom dan vrijblijvend naar een van de oriëntatiedagen op vrijdag 11 en zaterdag 12 november van 9.00- 13.30 uur en maak kennis met de sectoren bouw, installatietechniek en metaal. Bekijk welke banen er zijn en wat voor omscholing je kan volgen. Proef alvast aan wat werkzaamheden en stel al je vragen over het werken in deze branche aan medewerkers van de gemeente.
Aanmelden is gratis en er staat een lekkere lunch voor je klaar.

De oriëntatiedagen zijn toegankelijk voor iedereen die woont in Amsterdam, Aalsmeer, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn (de Arbeidsmarktregio Groot Amsterdam).

Meer informatie

Wil je weten of een Baan met toekomst iets voor jou is? Scan dan de QR-code of ga naar  BaanMetToekomst op de website van de Gemeente Amsterdam. Daar vind je meer informatie en kan je je aanmelden voor de oriëntatiedagen. Ook vind je er ervaringsverhalen van Amsterdammers die al zijn overgestapt.