Onderneemvaardig

Zoeken
Kies voor om- of bijscholing tot IT-er

8 juni 2021

Kies voor om- of bijscholing tot IT-er

Wil je wel iets met IT, maar weet je niet zo goed hoe of wat? Op de website TekkieWorden ontdek je hoe breed IT is en welk beroep bij je past. Dat zijn er meer dan je nu denkt. De TekkieWorden Trails gidsen jou naar leren en werken in IT. Er zijn 100 gratis plekken beschikbaar.

Altijd een beroep dat past bij jou

Veel mensen denken bij IT: Is dat wel wat voor mij? Dat is toch iets waar je ‘technisch’ voor moet zijn? Maar IT is zó breed dat er veel meer kansen zijn dan je denkt. Er is in de IT altijd wel een baan die bij jou past. Op TekkieWorden zijn al die IT-banen overzichtelijk in kaart gebracht in 10 domeinen, de TekkiePaden©.

De route naar jouw ideale IT-baan via TekkieWorden Trails

Om het je makkelijk te maken heeft TekkieWorden  10 paden (Trails) uitgezet die je online kan bewandelen: de TekkieWorden Trails. Per pad zie je precies welke banen er zijn en welk denk- en werkniveau je er voor nodig hebt. Na 20 uur online training kom jij er achter wat jouw pad in de IT kan worden en welke stappen je daarna kan zetten.

In de training leer je via video’s, opdrachten, artikelen en quizzen alles over de IT-arbeidsmarkt. Ook vertellen mensen die de overstap hebben gemaakt over hun traject.

100 Gratis plekken beschikbaar!

Voor de TekkieWorden Trail zijn 100 gratis plekken beschikbaar. Normaal kost het traject € 75,- inclusief BTW.
Na aanmelding ontvang je sowieso de 100DagenCoding Gids in je mailbox. Een wegwijzer in je eerste 100 dagen als IT’er, boordevol met tips & trucs.

Studievoorschot als je daarna door wilt leren

Natuurlijk is het fijn als je via TekkieWorden Trail weet welke opleiding je wilt volgen, maar financieel kan dat een grote stap zijn. Helemaal als je huur of hypotheek gewoon blijft doorlopen. Om je financieel te helpen, geeft TechMeUp jou de kans om aan een opleiding te beginnen met en studievoorschot. Dat is een renteloos voorschot dat je pas hoeft af te betalen als je een baan hebt gevonden.

Op onze pagina Is IT jouw toekomst? Vraag een studievoorschot aan! lees je er meer over.

Meer over TekkieWorden en TekkieWorden Trails

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Kijk dan op de website van TekkieWorden Trail voor meer informatie.
Op de website van TekkieWorden vind je meer informatie over bij- of omscholing in de IT.