Onderneemvaardig

Zoeken
Hulp bij het beëindigen van je bedrijf

15 september 2022

Hulp bij het beëindigen van je bedrijf

Stoppen met je bedrijf is vaak een moeilijke, ingrijpende en emotionele beslissing. Toch is het belangrijk om deze beslissing niet uit te stellen, want zo voorkom je dat schulden oplopen of onbeheersbaar worden. Of dat je een burn-out krijgt. Op dit platform staan coaches die die zijn gespecialiseerd in bedrijfsbeëindiging.

Onze coaches bieden naast een luisterend oor veel specialistische kennis, zodat je een praktisch plan van aanpak kan maken dat helpt bij het beëindigen van je bedrijf. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan een perspectief nadat je bent gestopt met je bedrijf. Dit doen we door je te helpen bij het zoeken naar werk in loondienst via Switch. Alle informatie hierover vind je op onze pagina Switch naar een baan.

Coaches gespecialiseerd in bedrijfsbeëindiging

De volgende coaches zijn gespecialiseerd in bedrijfsbeëindiging:

Checklist voor het beëindigen van je onderneming.

Petra Venekamp heeft op basis van haar ervaringen als coach en de ervaringen van anderen een checklist opgesteld van alles waar je aan moet denken bij een bedrijfsbeëindiging. In het artikel checklist bij het beëindigen van je onderneming lees je er hier alles over.