Onderneemvaardig

Zoeken
Hoe ondernemend ben jij? Doe de test

9 september 2021

Hoe ondernemend ben jij? Doe de test

Ondernemer zijn vraagt nogal wat van je. Als ondernemer moet je natuurlijk goed zijn in je vak. Daarnaast moet je ook goed kunnen netwerken, commercieel inzicht hebben, over kennis van marketing beschikken en je administratie op orde kunnen houden. Wanneer je erover denkt je onderneming aan te passen of zelfs een nieuwe te starten, is het extra belangrijk dat je over de juiste vaardigheden en persoonlijke eigenschappen beschikt. 

Heb jij alles in huis om het nieuwe avontuur tot een succes te maken? De volgende tests helpen jou inzicht te krijgen in jouw ondernemerschap. Een aantal tests geeft ook tips hoe jij je verder kan ontwikkelen.

KVK Krachtmeting

Met de KVK Krachtmeting krijg je inzicht in verschillende ondernemersvaardigheden. De test bestaat uit vragen over ondernemerschap, marketing, netwerken en financiën.

Belangrijke ondernemersvaardigheden

Bij deze test wordt er naar een aantal specifieke vaardigheden gekeken. Uit onderzoek blijkt dat realiteitszin, flexibiliteit, risico nemen, samenwerken en creativiteit belangrijke ondernemersvaardigheden zijn. 

De ondernemerstest Ben jij ondernemend? toetst specifiek deze ondernemersvaardigheden en geeft je tips om verder te groeien.

Persoonlijkheidskenmerken

Is het ondernemerschap wel iets voor jou? De ondernemerstest laat je weten of jij over de persoonlijkheidskenmerken beschikt die passen bij een zelfstandig ondernemer.

Ondernemerstype

Iedere ondernemer is weer anders. En iedere ondernemer kan op zijn of haar eigen manier succesvol zijn. Deze test laat zien welk ondernemerstype je bent, wat je valkuilen zijn en geeft je advies op maat om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen. 

Ontdek nu zelf: Welk type ondernemer ben jij?