Onderneemvaardig

Zoeken
Hannah over Onderneemvaardig

11 april 2022

Hannah over Onderneemvaardig

Als Amsterdamse ondernemer herken je het vast: de zaken lopen goed, je mag niet klagen – maar werken aan je zicht- en vindbaarheid schiet er steevast bij in. Grafisch ontwerper Hannah Fisser liep keer op keer tegen dit probleem aan en schakelde een ondernemerscoach in om haar te helpen.

Gevoel van rust

Hannah: “Voordat ik het eerste gesprek met mijn IMK-coach Michiel Santman inging, had ik geen idee wat ik kon verwachten. Maar meteen al na die eerste ontmoeting overviel me een gevoel van rust. Eindelijk had ik iemand gevonden die me begreep.”

Michiel opent Hannahs ogen vooral op het gebied van haar perfectionisme. “Ik realiseerde me voorheen niet dat deze eigenschap grote belemmeringen met zich mee kan brengen. Maar dat deed het bij mij wel. Je wil het allemaal perfect doen, en anders doe je het niet. De confronterende zelftest en Michiels uitleg over perfectionisme hebben me echt geholpen en zijn me heel erg bijgebleven.”

Zelfontwikkeling

Na de sessies met haar coach weet Hannah beter en sneller te werk te gaan, zonder dat ze zichzelf in de weg zit. Ze vat het coachingstraject dan ook samen als ‘extreme verheldering’.

“Ik kan nu nog duidelijker met mezelf aan de slag en realiseer me: je bent nooit klaar met zelfontwikkeling. Dit traject heeft me dan ook veel meer opgeleverd dan ik van tevoren had gedacht, dus echt: ik kan het iedere Amsterdamse ondernemer aanraden.”

Wil je net als Hannah aan de slag met een coach?

Dat kan! Onderneemvaardig biedt gratis workshops, 1-op-1 werksessies en coaching aan ondernemers die wonen in Amsterdam of Weesp, die een Tozo- of Bbz uitkering hebben ontvangen of op dit moment een Bbz uitkering ontvangen en die zich heroriënteren op hun toekomst.

Heb je geen Tozo- of Bbz uitkering, maar wel een laag inkomen en weinig vermogen? Dan heeft de Gemeente Amsterdam eerst nog wat vragen om te bepalen of je gratis kan deelnemen.

Lees meer over onze coaching, workshops, 1-op-1-sessies en alle voorwaarden.

Onderneemvaardig.nl is een initiatief van de Gemeente Amsterdam om ondernemers te ondersteunen om hun toekomst te versterken.