Onderneemvaardig

Zoeken
Een baan in IT? TechMeUp helpt met een studievoorschot

1 juli 2021

Een baan in IT? TechMeUp helpt met een studievoorschot

In de IT is volop werk. Maar beginnen aan een nieuwe opleiding van duizenden euro’s kan een grote stap zijn. Helemaal als je huur of hypotheek gewoon doorloopt. TechMeUp geeft jou de kans om aan een tech-opleiding te beginnen met een studievoorschot. Zo kan je onbekommerd studeren en je studietijd financieel overbruggen. 

Hoe werkt het?

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld neemt Techmeup contact met je op. In deze screening kijken zij of jij voldoende gemotiveerd bent en financiële steun écht nodig hebt.

Daarna krijg je hulp bij het kiezen van een opleiding en bepaal je samen met TechMeUp hoeveel financiële steun je nodig hebt. Het voorschot wordt verstrekt door partner Kredietbank Nederland. De studievoorschotten die je kan aanvragen zijn 2500, 5000 of 7500 euro. Deze voorschotten zijn rentevrij en kosteloos.

Nadat je je opleiding hebt afgerond, helpt TechMeUp je ook met het vinden van een baan. Pas als je een baan gevonden hebt betaal je het voorschot maandelijks in delen terug.

Opleidingen

De opleidingen die zijn aangesloten zijn:

Ontdek de IT’er in jezelf via TekkieWorden

Wil je iets met IT, maar weet je nog niet zo goed wat? Op de website TekkieWorden ontdek je hoe breed IT is en welk beroep bij je past. Lees er meer over in ons artikel Kies voor om- of bijscholing tot IT’er.

Meld je aan bij TechMeUp

Meer informatie vind je op de website van TechMeUp, waar je je ook kan aanmelden. De aanmeldingen worden iedere maand bekeken door een onafhankelijke selectiecommissie.