Onderneemvaardig

Zoeken
Afbeelding van vrouw met oranje haar en roze shirt

17 maart 2022

Dorine over Onderneemvaardig

Dorine: ‘De gesprekken met mijn coach zorgde voor veel energie en motivatie om met mijn vraagstukken aan de slag te gaan.’

Je business kan ineens anders lopen dan vooraf gedacht. Hoe versterk je je bedrijf en jezelf als ondernemer? Dat moet Dorine gedacht hebben, toen ze haar opdrachten zag afnemen tijdens corona. Het antwoord: een ondernemerscoach. Zo gezegd, zo gedaan. Dorine grijpt haar kans om de tegenvallende resultaten in haar bedrijven om te zetten naar iets positiefs.  

Dorine is van vele markten thuis binnen het culturele werkveld. Literair agent, organisator van Festivals & Evenementen en beheerder van een schrijver- en lezershuisje. Tijdens de coronacrisis komen de uitdagingen, en daarmee ook de vraagstukken. Wat zijn de juiste business modellen? Hoe krijg ik meer klanten?  Via gemeente Amsterdam gaat Dorine met coach Gert Kamphuis aan de slag.

‘Ik heb veel aan Gert gehad als klankbord en als spiegel. Hij weet waar hij het over heeft, komt met praktische tips zonder dat die kinderachtig of ‘uit het boekje’ zijn. Na de gesprekken die wij hadden voelde ik me altijd weer ‘opgeladen’ en gemotiveerd om aan de gang te gaan met de vraagstukken die ik had. Met succes. Ik heb mezelf verder kunnen ontwikkelen en daarmee ook mijn bedrijf’, vertelt Dorine.

Wil je net als Dorine ook aan de slag met een coach?

Onderneemvaardig.nl is een initiatief van de Gemeente Amsterdam om ondernemers te ondersteunen om hun toekomst te versterken.