Onderneemvaardig

Zoeken
Digitaliseren met MKB Digital Workspace

1 maart 2021

Digitaliseren met MKB Digital Workspace

Ben jij MKB-ondernemer, wil je graag tijd en geld besparen met digitalisering maar is het vaak te duur of weet je niet waar je moet beginnen? In het programma MKB Digital Workspace gaan ondernemers aan de slag met concrete projecten die tijd en geld opleveren. De projecten worden uitgevoerd door studenten en begeleid door professionals en docenten.

Sommige trajecten starten iedere maand, andere in februari en september. Er is plek voor maximaal 750 ondernemers die gebruik kunnen maken van de subsidie, dus wees er snel bij!

Overschakelen naar digitale oplossingen?

De wereld verandert razendsnel door alle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Door de coronacrisis is dit in een stroomversnelling terecht gekomen. Technologie blijkt in deze crisis onmisbaar: we schakelen massaal over naar digitale oplossingen om de wereld draaiende te houden.

Voor veel kleinere ondernemers is dit een enorme uitdaging omdat ze niet over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

Jouw vraag wordt een kans

MKB Digital Workspace wil jou helpen om jouw vraag over digitalisering om te zetten in een kans. Denk hierbij aan:

  • het efficiënter maken van bedrijfsprocessen
  • het bereiken van meer klanten via online sales en marketing
  • beter weten wat je klanten willen door gebruik van data
  • nog veel meer!

Vragen en contact

Heb je nog vragen of wil je een project voorleggen? Neem contact op met de Ellen Spithoven, accountmanager (ellen@mkbdigitalworkspace.nl of 06-45688209 ) van MKB Digital Workspace. Zij staat klaar om jou te helpen.

Meer informatie vind je op de website van MKB Digital Workspace.