Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • acquisitie en netwerken
  • bedrijfsbeëindiging
  • financieel en administratie
  • stoppen of doorgaan

Branches

  • horeca
  • retail

Mijn naam is Richard Janssen. Sinds 2005 begeleid en coach ik startende en gevestigde ondernemers, en zorg ik ervoor dat zij zelfstandig en zelfverzekerd aan het ondernemerschap beginnen. Ook help ik hen om hun onderneming succesvol te laten gróeien en bij vragen over stoppen of doorgaan met een onderneming. Mijn specialismen zijn detailhandel en horeca.

Aandacht voor persoonlijke omstandigheden leidt tot resultaat

Ik kan mij goed inleven in de belangen, wensen en behoeften van anderen. Ik vind het belangrijk om ook op persoonlijk vlak een goede relatie met klanten te ontwikkelen en ben hiertoe goed in staat. Klanten typeren mij als een mensen-mens. Door begrip te tonen voor privéomstandigheden en daarbij ook interesse te tonen, behalen we altijd resultaat. Ik stem mijn coaching af op de behoefte van jou als klant.

Deskundige en intuïtieve topcoach, gaf me inzichten zoals starten met acquisities.

Deelnemer coaching

Als het water je aan de lippen staat

Kies je voor mij, dan garandeer ik je dat je vooruitkomt. Je krijgt hulp bij het vinden van klanten en we lossen samen alle problemen op. Ondernemen gaat gepaard met een hoop stress en verantwoordelijkheid, het is vallen en opstaan. Ik ben iemand die in complexe situaties overzicht houdt.

Wanneer er snel geschakeld moet worden, kom ik goed tot mijn recht. Met name gevestigde ondernemers die het water aan de lippen staat, zijn bij mij in goede handen. Uit ervaring weet ik dat ondernemers in zulke situaties snel het overzicht kunnen verliezen. Ik stel de ondernemer gerust en help ze aan de hand van maatwerk om te gaan met alle uitdagingen die ze tijdens het ondernemen tegenkomen. Ik ben specialist wat betreft horeca & detailhandel.

Neem contact op met Richard

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.