Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • acquisitie en netwerken
  • financieel en administratie
  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling

Ik ben Pieter Velings, 34 jaar, samenwonend en vader van Stef en Lex. Sinds 2010 werk ik bij Solvid Ondernemen en begeleid daar startende en gevestigde ondernemers. In mijn vrije tijd voetbal ik, loop ik hard en steek ik tijd in gezin en vrienden. Daarnaast ga ik regelmatig naar favoriete club Ajax.

Informeel maar professioneel

Mijn klanten typeren me als een coach die makkelijk bereikbaar is, bereid is een extra stap te zetten en ik houd van een professionele, maar toch informele aanpak. Ik ben eerlijk, betrokken en kom mijn afspraken na. Ik kijk niet zozeer naar uren – het resultaat staat in mijn coachingstrajecten centraal.

SOM-methode

Als ondernemerscoach heb ik ruim 1000 ondernemers met een grote variëteit aan branches en activiteiten begeleid. Mijn specialiteit ligt in het proces van vinden en binden van klanten. Hiervoor gebruik ik onze zelf ontwikkelde SOM-methode. Ik kan iedere klant garanderen dat hij of zij hiermee omzet kan behalen.

Financieel ben ik uitstekend onderlegd. Ik ken de consequenties van het starten vanuit diverse uitkeringsvormen, met name vanuit Bbz en Participatiewet.  Ik vertaal de cijfers te naar begrijpelijke taal. Zo weet jij hoeveel klanten je nodig hebt om uiteindelijk succes te behalen en weet je welke stappen je moet zetten voor dit succes. Tevens schieten we samen alle beren van de weg zodat jij gegarandeerd succesvol kunt ondernemen!

Pieter is een coach met veel ondernemerservaring en geeft je bruikbare tools om je bedrijf te laten groeien.

Deelnemer coaching

Neem contact op met Pieter

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.