Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • bedrijfsbeëindiging
  • bedrijfsvoering algemeen
  • financieel en administratie

Branches

  • horeca
  • retail

Ik ben Petra Venekamp en een gedreven, ondernemende en leergierige professional met een goed gevoel voor humor. Ik heb veel vakkennis en een luisterend oor. Ik kom zelf uit een ondernemersgezin, we hielpen gewoon mee in de winkel en heb dus al vroeg ervaren hoe het is om ondernemer te zijn. I speak English.

Dromen mag, omzetten in actie moet (om door te gaan)

Mijn klanten vinden mij over het algemeen betrokken, kundig in horeca en retail, meedenkend, creatief, oplossingsgericht met veel humor en concreet. Dromen mag en moet zelfs. Wel loopt elke ondernemer op termijn tegen de vraag op: ‘Hoe gaan we dit bereiken en omzetten in acties, en wanneer is het af?’  Kritisch zijn waar het moet en ondersteunend als het even tegen zit, om dan zelf weer door te kunnen gaan – dat ben ik.

Cijfermatig sterk, horeca-mens

Ik ben een ervaren coach met veel vakkennis over ondernemen in de horeca & retail. Verder heb ik zelf veel praktijkervaring in de horeca omdat ik jaren in de internationaal hotellerie heb gewerkt. Door deze ervaring ben ik ook cijfermatig sterk geworden.

Vanwege mijn werk bij de brancheorganisatie van de horeca (KHN) heb ik inmiddels veel kennis van wet- en regelgeving en gemeentelijk beleid. Zo kan ik je helpen op elk gebied van je bedrijfsvoering, van marketing tot personeelsbeleid. Ook help ik ondernemers met het benutten van de kansen die social media biedt, en ondersteun ik je in je online reputatiemanagement.

Na de coaching van Petra kan ik aan de slag met een ‘tas’ vol met handige en waardevolle tips.

Deelnemer coaching

Neem contact op met Petra

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.

Ben je benieuwd naar een succesverhaal van een andere ondernemer die mee heeft gedaan aan de coaching? Lees dan het verhaal van Wendy of het verhaal van Caterina.