Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • bedrijfsvoering algemeen
  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling

Mijke is ondernemersadviseur & -coach. “Ik zet mijn eigen ervaring als ondernemer in. Mijn doel is dat jij groeit in het ondernemerschap en een bedrijf neerzet dat bij je past en waar je structureel op kan bouwen.”

“De rode draad in mijn werkende leven is altijd de ontwikkeling van mensen en het professionaliseren van bedrijven geweest. Ik haal echt energie uit het feit dat ik hiermee een bijdrage lever aan het realiseren van jouw dromen. Mijn expertise ligt in de begeleiding van coaches in het ondernemerschap.”

Het moment dat iemand (weer) vertrouwen in zichzelf krijgt als ondernemer en hun ogen gaan glimmen als ze over hun eigen bedrijf vertellen, is onbetaalbaar.

Mijke Paulusse

Zelf het wiel uitvinden

Toen ik voor mezelf startte, heb ik het wiel zelf uit proberen te vinden. En precies dat vind ik zo leuk aan mijn werk, dat jij dat niet hoeft te doen. Ik begeleid jou met alle ervaring en kennis die ik in huis heb, of je nou starter bent of al jaren in het vak zit.

Jij maakt jouw bedrijf succesvol

Als coach ben ik pragmatisch, oplossingsgericht en intuïtief. Ik werk altijd vanuit een open, eerlijke en ondersteunende houding. Want jij bent degene die jouw bedrijf succesvol maakt.

Het ondernemerschap gaat regelmatig gepaard met vragen, twijfels en uitdagingen. Eentje die altijd terugkomt is het vinden en binden van nieuwe klanten. Als coach neem jij jezelf mee in het bedrijf en is het belangrijk een bedrijf bomvol persoonlijkheid neer te zetten. In combinatie met onze eigen ontwikkelde marketingmethode werken we samen aan jouw succes, zodat jij de volgende stap als ondernemer kunt zetten!

Neem contact op met Mijke

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.