Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling

Branches

  • cultuur

Haal het beste in jezelf naar boven

Mijn naam is Michiel Santman en ik sta tot jouw beschikking om het beste in je boven te halen. Met mijn enthousiasme kruip ik in jouw huid en help je vervolgens snel concrete stappen te zetten. Ik ben to-the-point en spreek duidelijke taal, taal die je begrijpt. Inmiddels heb ik ruime ervaring in het begeleiden van ondernemers in allerlei sectoren. Omdat ik een creatieve denker ben zijn dit vaak mensen in de creatieve en culturele sector.

Ik heb de Kunstacademie (Grafische Vormgeving) afgerond. Daarna heb ik onder andere gewerkt voor communicatie adviesbureaus. Daar hielp ik vooral de identiteit van bedrijven en organisaties zichtbaar te maken. Als coach mocht ik uiteenlopende creatieven begeleiden, van muzikanten tot beeldend kunstenaars. Ik weet wat creatieve processen zijn en hoe je hierin kunt worstelen om tot het ‘perfecte plaatje’ te komen. 

Door de coaching heb ik dingen op een rijtje kunnen zetten en duidelijk gekregen wat ik verder wil en kan.

Deelnemer coaching

Werken vanuit je kracht

Belangrijk is allereerst dat je jezelf goed kent en vanuit je kracht opereert. Ik help jou dit (nog meer) helder te krijgen door mijn begeleidingsvaardigheden in te zetten. Mijn kracht is dat ik daarbij in no-time de vinger op de zere plek kan leggen en je helpt hiermee aan de slag te gaan. Door mijn wonderlijke levensloop als jongerenwerker, grafisch vormgever, voorganger, coach en mediator heb ik een schat aan ervaring opgedaan die jou zeker een paar stappen verder helpt.

Belang van anders denken

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg. Met andere woorden: als je voor een uitdaging staat zul je out-of-the box moeten leren denken. Groei is alleen mogelijk als je ook je denken mee veranderd. Je krijgt van mij praktische tools op het gebied van hoe je denken werkt, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Neem contact op met Michiel

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.

Ben je benieuwd naar een succesverhaal van een andere ondernemer die mee heeft gedaan aan de coaching? Lees dan het verhaal van Hannah.