Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • acquisitie en netwerken
  • financieel en administratie
  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling

Mijn naam is Marjolijn Bolhuis. Als adviseur begeleid en train ik al meer dan tien jaar ondernemers in Amsterdam. In het verleden runde ik een eigen reisbureau, werkte ik freelance onder andere als tolk-vertaler Russisch én heb ik uiteenlopende werkgevers gehad. Als Amsterdammer ken ik de Amsterdamse markt.

Ik richt mij op alle aspecten die bij het opzetten en verder ontwikkelen van een eigen onderneming aan de orde komen. Dat gaat van de aanpak van een acquisitiegesprek tot het opstellen van een financieel plan. Elke klant is uniek en heeft zijn of haar eigen vragen, struikelblokken, maar vooral ook sterke kanten. Ik zoek altijd naar de benadering die het beste past bij de persoon van de ondernemer, maar ook perspectiefrijk is en leidt naar een financieel haalbaar bedrijf.

Snel tot de kern

Mijn klanten zeggen dat ik snel tot de kern kom en een praktische en creatieve aanpak heb. Ik denk mee over concrete ondernemersvraagstukken, maar heb daarnaast ook een goed oog voor de persoon achter de ondernemer.

Marjolein is op de hoogte van ondernemers in mijn branche. Ik heb er echt wat aan gehad.

Deelnemer coaching

Advies vanuit een brede achtergrond

Als adviseur ben ik in de eerste plaats eerlijk en betrokken. Door mijn brede achtergrond kijk ik vanuit meerdere invalshoeken. Met veel plezier stap ik in een inspirerende brainstormsessie, maar ik kan net zo genieten van een goed gesprek over de cijfers. Voor mij blijft ondernemerschap altijd boeiend, omdat kaders en creativiteit elkaar zo mooi afwisselen.

Neem contact op met Marjolijn

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.