Onderneemvaardig

Zoeken

Marjoleine Kapitány

Specialisaties

  • bedrijfsvoering algemeen
  • persoonlijke ontwikkeling
  • social
  • stoppen of doorgaan

Branches

  • retail

Marjoleine Kapitany is een gedreven, enthousiaste en betrokken ondernemerscoach met veel vakkennis en ondernemerservaring. Ze heeft jarenlang in de retail gewerkt, en ook een eigen modebedrijf gehad. Nu werkt ze als ondernemerscoach. Ze ondersteunt veel coaches bij het opbouwen van hun bedrijf. Ze onderzoekt graag met jou de mogelijkheden en kansen van je bedrijf. Dat kan in retail zijn, fashion of coaching. 

Haal het beste uit jezelf en jouw bedrijf

Ik ondersteun je met veel enthousiasme bij het aanscherpen van je bedrijfsformule om vervolgens je verdienmodel sterk te kunnen verbeteren. Ik hou van de praktische inzet van Social Media, zodat je je reputatie online versterkt. Ook heb ik aandacht voor je persoonlijke vragen bij het ondernemen. Ik ben kritisch en ondersteunend zodat jij het beste uit jezelf en je bedrijf kan halen.

Met mijn positieve en realistische insteek komen we snel tot de kern, zodat de mogelijkheden zichtbaar zijn en helder is wat er wél kan.

Marjoleine Kapitány

Fouten maken mag

Want naast een goede formule is de ondernemer zelf voor meer dan de helft bepalend voor de succesfactor. Ondernemerschap vraagt veel van een mens. Alle aspecten van het zakelijk en persoonlijk leven raken in elkaar vervlochten. Hierdoor moet je sterk in je schoenen staan en daarnaast oog blijven houden voor je eigen valkuilen. Fouten maken mag, het is een leven lang leren.

Neem contact op

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.