Onderneemvaardig

Zoeken
Afbeelding van Coach Onderneemvaardig - Marjolein Aelberts

Marjolein Aelberts

Specialisaties

  • acquisitie en netwerken
  • persoonlijke ontwikkeling
  • stoppen of doorgaan

Branches

  • cultuur
  • horeca

Marjolein is coach en trainer. Haar directe en empathische benadering zorgt dat je snel op je gemak bent en jullie samen aan de slag gaan. Zij wil graag met jou onderzoeken waar jouw kracht zit en jij het onderscheid maakt. Als ondernemer, ondernemer in spe, of werkzoekende.

Ik vertrouw nu meer in mijn eigen kunnen.

Deelnemer coaching

“Zonder wrijving geen glans”, is mijn motto. Wil je iets bereiken? Handen uit de mouwen en aan de slag. Samen gaan we op zoek naar wat er moet gebeuren als je je eigen bedrijf gaat starten, je onderneming of baan een nieuwe boost wilt geven of toch moet gaan onderzoeken hoe je weer aantrekkelijk wordt voor de arbeidsmarkt. Samen met ondernemers (in spe) aan de slag te gaan, te sparren en te kijken naar wat er wél kan, geeft mij veel voldoening en energie. 

Spiegel

Met de kritische spiegel die ik je voorhoud, kom je er achter wie je echt bent. Samen gaan we op zoek naar jouw sterke talenten en waar je jezelf nog kunt ontwikkelen. Welke competenties die jij als ondernemer nodig hebt, heb je al onder de knie en welke verdienen wat extra aandacht. 

Ik ben altijd gefascineerd door wat mensen drijft. Wat is de motivatie van de keuzes die we in ons leven maken? Waarom kunnen keuzes die we in het verleden maakten, nieuwe keuzes blokkeren? En nog belangrijker hoe doorbreek je zulke patronen?

Plannen maken

Ik werk op een directe manier, wind er geen doekjes om en kan mij snel verplaatsten in jouw situatie. Met humor en uitdaging onderzoeken we de stappen die jij kunt zetten en maken we een tijdsplanning en een netwerkplan. We onderzoeken de nieuwe mogelijkheden om jouw onderneming een boost te geven of bij het vinden van een (andere) baan. Het belangrijkste is dat je je toekomst kunt inrichten naar jouw eigen idee en inzicht. 

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het coachen van mensen die werkzaam zijn in de media, non-profit, overheid en horeca. Het zijn ook de vier sectoren waar ik zelf werkzaam in ben geweest. 

Neem contact op met Marjolein

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.