Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • acquisitie en netwerken
  • bedrijfsvoering algemeen
  • marketing

Branches

  • cultuur
  • detailhandel
  • retail

Jasper van Maren is een ervaren bedrijfsadviseur en ondernemerscoach. Hij stelt jouw vraag centraal door goed te luisteren. Vervolgens maakt hij samen met jou een goede analyse van de situatie. Samen gaan jullie werken aan een duurzame oplossing voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door het opstellen van een marketing- of acquisitieplan, gebaseerd op een duidelijke missie en visie.

Alleen door samenwerking kom je tot de beste oplossingen.

Jasper van Maren

Vergroot je wend- en weerbaarheid

Mijn uitdagingen in dit werk zijn het ondersteunen van ondernemers in het vervullen van hun missie en het coachen op wend- en weerbaarheid. Ik ben gefascineerd door de vraag waarom mensen de dingen doen die ze doen, maar ook door de dingen die ze niet doen, die ze misschien wel moeten doen.

Anticiperen vanuit een eigen visie

Voor mij is ondernemen vooruitkijken en anticiperen op veranderingen vanuit een eigen onafhankelijke visie. Daarbij is een ondernemer initiatiefrijk en durft gecalculeerde risico’s te nemen.

Mijn motto is: De enige constante factor in het leven is verandering

Jasper van Maren

Ik heb veel ervaring op het gebied van verandermanagement. Daarnaast licht ik graag organisaties door op het structureel vertalen van centrale ambities naar onder andere leiderschap, communicatie, organisatiestructuur en innovatie.

Neem contact op met Jasper

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.