Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • bedrijfsvoering algemeen
  • e-commerce
  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling
  • social

Branches

  • cultuur
  • toerisme

Online expert & strategisch partner

Mijn naam is Inge Jansen. Ik ben ondernemer en help graag andere ondernemers naar een succesvol bedrijf. Mijn ontwikkeling tot een vooraanstaand expert in het online vakgebied begon ruim 12 jaar geleden bij de Efteling.

Na het afronden van de opleiding Communicatie – Specialisatie Digitale Media kwam ik terecht in online marketing en e-commerce functies bij vooraanstaande bedrijven. Hier heb ik geleerd hoe je klanten binnenhaalt en aan je bindt.

Heerlijk om even uitgebreid te brainstormen over hoe de volgende stappen gezet gaan worden.

Deelnemer coaching

Jij als ondernemer bent het succes voor jouw bedrijf

Mijn doel is, dat jij groei gaat realiseren, zowel voor jouw bedrijf als voor jou als ondernemer! Aan de hand van veel praktische voorbeelden. Op het gebied van online en offline marketing, mindset, persoonlijke ontwikkeling en financiën.

Ik hou van groei en ontwikkeling en ben daar zelf ook continu mee bezig. Ik bruis van de energie en ik word enthousiast als ik mijn steentje mag bijdragen aan jouw succes. Ik durf de garantie te geven dat je door deze coaching meer klanten krijgt.

Jarenlang heb ik ervaring met het coachen van ondernemers in alle branches. Mijn specialismes zijn kunst & cultuur, toerisme en e-commerce. 

Wil je meer weten over hoe Inge ondernemers coacht? Lees dan hier welke inzichten Inge Jansen jou kan geven tijdens een coachingtraject.

Neem contact op met Inge

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.

Ben je benieuwd naar een succesverhaal van een andere ondernemer die mee heeft gedaan aan de coaching? Lees dan het verhaal van Shorombo en het verhaal van Louke Spigt.