Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • financieel en administratie
  • persoonlijke ontwikkeling

Branches

  • cultuur
  • horeca

De persoon achter de ondernemer

Hélène is adviseur en coach. “Ik spreek veel ondernemers van uiteenlopende bedrijven. Die hebben een diversiteit aan vragen en problemen. Wanneer ik kan helpen die vragen te beantwoorden en de problemen op te lossen, kunnen ze vaak weer vooruit. Dat geeft mij energie. Naast de ‘harde’ financiële zaken heb ik een grote interesse naar de persoon achter de ondernemer.”

Inzicht en overzicht in je financiële huishouding

Tijdens mijn loopbaan deed ik veel advies ervaring op in bijna alle branches. Met name de bedrijven in dienstverlening, detailhandel en horeca vallen onder mijn expertise. Ik heb echter geen voorkeur. Ook ondernemers in de culturele sector spreken mij bijvoorbeeld aan. Ook coach ik ondernemers in financiële problemen om weer inzicht en overzicht te krijgen in hun financiële huishouding, zowel zakelijk als in privé.

Denk in mogelijkheden, niet in moeilijkheden!

Als je uit richting raakt moet je bijsturen

Ondernemerschap is risico’s durven nemen en hard werken. Ondernemers stellen zich heldere doelen en werken gemotiveerd aan het bereiken daarvan. Je moet ze zorgvuldig je koers bepalen, en als je uit richting raakt moet je bijsturen. Soms kan je dat niet alleen. Graag help ik je om weer het maximale uit je bedrijf te halen.  Mijn motto is:  Denk in mogelijkheden, niet in moeilijkheden!

Neem contact op

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.