Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • bedrijfsvoering algemeen
  • financieel en administratie
  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling

Branches

  • cultuur

Mijn naam is Gert Kamphuis. Ik ben een enthousiaste, creatieve en ontwikkelingsgerichte ondernemerscoach. Met mijn ruime ervaring heb ik een waardevol netwerk, kennis van zaken. Daarbij ben ik gedreven om jou verder te brengen bij jouw vragen op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Mijn achtergrond is fotograaf, met een sociaal-agogische opleiding en vervolgens ook een gerichte coach-opleiding. Ik heb daarmee een uitstekende basis om jou als Amsterdamse ondernemer te begeleiden.

Kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector

Ik word het meest geïnspireerd door (Amsterdamse) kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector. Vanuit een duidelijke vraagstelling kan ik hen stapsgewijs coachen naar succesvol(ler) ondernemerschap.

De coachingsgesprekken hebben mij geïnspireerd om volgende stappen te zetten.

Deelnemer coaching

Enkele reacties van mijn klanten: “Door jouw coaching werd ik commercieel actiever waardoor het lukte om nieuwe opdrachtgevers te vinden.” “Ik weet nu beter welke vaardigheden nodig zijn voor ondernemerschap. In de gesprekken heb je mij met praktische tips geholpen om effectiever met mijn tijd en geld om te gaan.” “Het is lastig overleven in deze tijd als ondernemer met een creatieve business. Jij hebt mij ten eerste geholpen met het stellen van de juiste doelen. Ten tweede gaf jij mij inzicht en overzicht op administratief gebied en tot slot een beter verdienmodel.”

Voor alle kunstdisciplines en achtergronden

Je hebt gekozen voor creatief ondernemerschap. En jij hebt daarbij misschien niet gemakkelijkste weg gekozen om steeds weer voldoende geld te verdienen. Natuurlijk begrijp ik dat. Ik ben zelf ook ondernemer en werkte eerder als zelfstandig gevestigd fotograaf. Al jaren begeleid ik ondernemers met een diversiteit aan achtergronden in alle kunstdisciplines. Je krijgt van mij handvatten op het gebied van persoonlijke effectiviteit, ondernemerschap, marketing en financiën.

Neem contact op met Gert

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak. 

Ben je benieuwd naar een succesverhaal van een andere ondernemer die mee heeft gedaan aan de coaching? Lees dan het verhaal van Dorine.