Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • acquisitie en netwerken
  • bedrijfsvoering algemeen
  • marketing
  • persoonlijke ontwikkeling

Branches

  • cultuur
  • toerisme

Ondernemen gaat over vakmanschap en kennis maar meer nog over jezelf, wie jij bent als ondernemer maar ook wie jij bent als mens en wat je wilt bijdragen.

Wat wil jij?

Wil jij je inzetten en ben je er aan toe om buiten je comfortzone te treden, dan sluit ik graag aan om dit proces te effectueren en tot meetbare resultaten te komen. Ondernemen doe je vanuit jezelf, vanuit jouw persoonlijk profiel. Ik ondersteun je in het (terug)vinden van de eigenheid in jouw onderneming.

Wie ben ik?

Met mijn achtergrond als jurist heb ik een brede maatschappelijke basis. Het opgroeien in een ondernemersgezin heeft het denken in mogelijkheden gevormd. Scholing en inmiddels jarenlange ervaring in coaching, stellen mij in staat om als zelfstandig ondernemerscoach/loopbaancoach in te spelen op persoonlijke uitdagingen en ambities van (startende) ondernemers. Ik coach al jaren ondernemers vanuit de gemeente Amsterdam.

Durf de beste versie van jezelf te worden en onderneem het!

David Veenma

Wat doen wij samen?

Als ondernemerscoach ben ik zowel coach als sparringpartner. Ik ben open en oprecht geïnteresseerd in jou als ondernemer. Mijn aanpak is tegelijkertijd praktisch. Ik richt mij op alle aspecten die bij het opzetten van een eigen onderneming  aan de orde komen maar richt mij met name op de kritische succesfactoren. Persoonlijke aspecten en omstandigheden spelen vaak een belangrijke rol en maken onderdeel uit van je route. Voor mij is het van belang om de afstand tussen coach en ondernemer zo klein mogelijk te laten zijn en op een toegankelijke manier vanuit vertrouwen en betrokkenheid een bijdrage te leveren.

Neem contact op met David

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak.