Onderneemvaardig

Zoeken

Specialisaties

  • bedrijfsvoering algemeen
  • duurzaam ondernemen
  • persoonlijke ontwikkeling

Branches

  • cultuur

Annelies is Coach / Trainer social impact. “Vanuit mijn achtergrond als jurist en coach/psycholoog stimuleer ik mensen en ondernemers om persoonlijk en bedrijfsmatig te groeien.”

Annelies heeft me goed geholpen structuur te scheppen en mijn ondernemingsplan van andere kanten te belichten.

Deelnemer coaching

Coaching, strategisch sparren en persoonlijke groei

Ik zoek graag met ondernemers naar nieuwe mogelijkheden. De vraag “Wat kan wel?” en helderheid scheppen zodat iets steeds beter past, geeft mij energie. Samen zoeken we naar waar de groei zit en hoe je je verdienmodel kan aanscherpen.

Afhankelijk van je vraag kijken we naar je bedrijfsmodel, groeipotentieel, productontwikkeling, kunstenaarschap of duurzaam ondernemen. Ook persoonlijke vragen bij het ondernemen kunnen worden besproken.

Duurzaam en sociaal ondernemen

Een belangrijk aspect in mijn bedrijfsvoering is kennis over duurzaam en sociaal ondernemen. Zowel voor starters, organisaties als grotere ondernemingen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches, de NOBCO  en als therapeut via de NFG. Door de Rijksdienst van Ondernemen (RVO) sta ik aangemerkt als SIB-coach, inhoudende dat ik bedrijven mag ondersteunen bij export en internationale groei.

Neem contact op met Annelies

Wil je coaching door mij? Kijk dan of je aan de voorwaarden voldoet en mail mij daarna voor een afspraak. 

Ben je benieuwd naar een succesverhaal van een andere ondernemer die mee heeft gedaan aan de coaching? Lees dan het verhaal van Marjon.