Onderneemvaardig

Zoeken
Ben jij Geldfit? Doe de test!

6 april 2021

Ben jij Geldfit? Doe de test!

Het liefst los je als ondernemer financiële zaken zelf op. Maar lukt dat nog steeds na maanden lockdown door corona? Heb je een realistisch beeld van hoe je er op dit moment financieel voor staat? Met de test van Geldfit kun je daar direct achter komen.

Direct aan de slag met de tips van Geldfit

Aan de hand van vijf korte vragen laat de test je zien hoe je er financieel voor staat. Op basis van je antwoorden krijg je tips of support, als dat nodig is. Met de eerste tips kun je zelf al direct aan de slag.

Wanneer ben je geldfit?

Je bent geldfit als je iedere maand je vaste uitgaven kunt betalen en daarnaast ook nog voldoende geld overhoudt om van te leven.

Voorkom financiële problemen

Maar liefst 12.000 ondernemers deden in een half jaar de test van Geldfit om te checken wat hun financiële situatie is. Wat bleek? Meer dan de helft van de ondernemers heeft zulke zware financiële problemen dat ze er zelf niet meer uit kunnen komen.

Geldfit helpt jou om je geldzaken fit te houden. Of om ze fit te krijgen. Vrijwilligers en organisaties bij jou in de buurt kunnen jou helpen je geldzaken gezond te houden. Ook kun je direct chatten, bellen of mailen met Geldfit.

Gratis workshop over Financiën

Ook dit platform kan jou helpen. Op Onderneemvaardig vind je naast artikelen over financiële zaken ook de gratis workshop Gun jezelf een doorstartplan.

Stop schuldzorgen en schuldschaamte

Geldfit.nl is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute, een stichting die werkt aan een Nederland zonder schuldzorgen.