Onderneemvaardig

Zoeken
1-op-1-sessies Onderneemvaardig

1 oktober 2021

1-op-1-sessies voor Amsterdamse ondernemers

Wil je na het volgen van een Workshop Onderneemvaardig wat meer de diepte in? Volg dan een gratis 1-op-1-sessie bij Onderneemvaardig. Die bieden wij aan bij een deel van onze workshops.

Ook de 1-op-1 sessies zijn er voor Amsterdamse ondernemers die hun onderneming willen versterken. In zo’n sessie biedt een expert ‘maatwerkadvies’ dat direct toepasbaar is en direct resultaat oplevert voor je onderneming!

Volg eerst een online workshop!

Om het meeste uit een 1-op-1-sessie te halen, adviseren we je eerst een online workshop te volgen met hetzelfde thema. In de workshop krijg je alle basisinformatie. In de werksessie ga je met de trainer aan de slag met jouw specifieke aandachtspunten. 

Voorwaarden

Een werksessie duurt één uur. Je kan maximaal vier uur aan 1-op-1-sessies volgen. Die vier uur kan je gebruiken voor één sessie van vier uur of voor meerdere sessies van verschillende thema’s.

Wat wordt er van jou verwacht

De 1-op-1 werksessies van Onderneemvaardig worden aangeboden via de Gemeente Amsterdam. De Gemeente Amsterdam neemt de kosten voor haar rekening. Deelname is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Dat betekent dat er van jou wordt verwacht dat je serieus met het aanbod aan de slag gaat.  

Afmelden

Wil je geen gebruik maken van de 1-op-1 werksessie of ben je onverhoopt verhinderd? Dan dien je dit uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de 1-op-1 werksessie aan de trainer door te geven. Jouw plek kan dan aan een andere ondernemer worden aangeboden.

Om deel te kunnen nemen aan een 1-op-1-sessie moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen.